loading...

marți, 19 februarie 2019

Scapă de durerile articulare în numai câteva zile

Scapă de durerile articulare în numai câteva zile


Sănătatea este foarte importantă pentru toată lumea și fiecare trebuie să-și poarte de grijă cum știe mai bine. Cei mai mulți știu cum să se întrețină, dar există multe persoane care își supun articulațiile zi de zi la diferite presiuni, fără ca măcar să își dea seama de gravitatea acestui lucru: ridicatul și căratul greutăților, poziția corpului în timpul șofatului, în timpul muncii, poziție inconfortabilă. Astfel, durerile își fac simțită prezența când nimeni nu se așteaptă. Încep durerile de mușchi, durerile de articulații, care sunt tot mai dificil de suportat pentru că persoana în cauză nu-și mai poate desfășura activitățile zilnice.



Potrivit statisticilor, 66% dintre pacienţi se plâng de dureri ale spatelui inferior. Durerea de spate poate fi provocată de o varietate de factori, osteocondroza și artroza fiind cele mai comune. Osteocondroza și artroza sunt boli care afectează oasele şi cartilajele. Osteocondroza are în vizor coloana vertebrală – mai exact, discurile intervertebrale. Coloana vertebrală umană este formată de 33 de vertebre: 7 cervicale, 12 toracice, 5 lombare, 5 sacrale şi 4 vertebre coccigiene sudate. Ne mişcăm mult în fiecare zi: urcăm scările, ne grăbim către autobuz şi cărăm sacoşe grele de la magazin, coloana vertebrală fiind supusă efortului. Discurile intervertebrale sunt compuse din ţesut cartilaginos, care rezistă compresiei. Sarcina cea mai mare este în zona gâtului şi lombară a coloanei vertebrale, iar aceste discuri intervertebrale sunt în mod special cele mai vulnerabile la osteocondroză

Artroza este o afecţiune în care cartilagiul se deteriorează şi devine mai moale şi mai subţire. Acest proces poate avea loc mai cu seamă la nivelul articulaţiilor gâtului, spatelui, genunchilor, şoldurilor, degetelor de la mâini şi de la picioare. Este o afecţiune reumatică cronică, cu evoluţie înceată, dar progresivă. Este cea mai des întâlnită şi afectează mai mult pe femei decât pe bărbaţi. La persoanele mai în vârstă, această diferenţă dispare, iar suferinţa poate fi întâlnită în proporţii egale la ambele sexe.

MODIFICĂRI LA NIVELUL ARTICULAȚIEI ÎN CAZUL ARTROZEI



*(Modificările articulațiilor în cazul artrozei - Changes in joints in case of arthrosis)
Ani la rând s-au căutat diferite tratamente pentru aceste dureri de articulații, reumatismale, însă fără rezultate eficiente. Cele mai multe tratamente erau pe termen lung, chinuitoare, sau se foloseau doar simple analgezice care făceau ca durerea să dispară pe moment, pentru ca mai târziu să reapară mai înțepătoare. Se promiteau rezultate, însă acestea întârziau să apară. În această situație se afla Mircea, un bunic de 57 de ani, care nu mai suporta tratamentele interminabile pentru durerile de spate și reumatismale.

Într-o zi, pe când așteptam la cabinetul medicului de familie o altă rețetă pentru minimalizarea durerilor mele, am auzit pacienții vorbind despre un balm calmant care ar avea efecte benefice încă de la primele utilizări. Când am intrat în cabinetul medicului, am întrebat despre acest balm și am aflat că este un produs nou, cu ingrediente active 100% naturale, nu are efecte adverse și are un spectru larg de acțiune  ''Motion Free''. Printre ingrediente se numără extractul din uleiul esențial de mesteacăn, un foarte bun antiinflamator cu efecte anestezice; alantonina, extrasă din iarba de grâu sau din rădăcinile de tătănească ( cu efect antiinflamator, dar și de regenerare rapidă a țesuturilor); mentolul ( ideal pentru calmarea durerii); polisorbatul, obținut din uleiul de nucă de cocos ( întărește oasele și articulațiile și nu mai permite pierderea calciului).

Mi l-a recomandat și medicul, însă nu mi l-a putut prescrie pe rețetă deoarece nu se comercializează încă în farmacii. Imediat ce am ajuns acasă, mi-am rugat băiatul să caute informații despre acest balm. De pe site-ul oficial am aflat că ''Motion Free'' este apărut pe piață de curând și lumea vorbește despre el ca fiind un remediu potrivit pentru tratarea durerilor de spate și a articulațiilor.


Informatii Complete AICI !!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu